facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Γαλλία: Απαγορεύεται η αναμετάδοση των αγώνων του Euro σε υπαίθριους χώρους

Η αναμετάδοση των αγώνων του Euro 2016 στους υπαίθριους χώρους που διατηρούν μπαρ και καφετέριες στη Γαλλία θα απαγορευθεί, δήλωσε παραμονές της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ο υφυπουργός Αθλητισμού Τιερί Μπραγιάρ, επισημαίνοντας ότι «οι δυνάμεις της τάξης δεν έχουν τα μέσα για να εγγυηθούν την ασφάλεια» των συγκεκριμένων χώρων.

Στην ερώτηση αν θα επιτραπεί στα μπαρ να μεταδίδουν στους υπαίθριους χώρους τους και σε γιγαντοοθόνες τους αγώνες του Euro, ο Τιερί Μπραγιάρ απάντησε ξεκάθαρα «όχι».

«Μία αναμετάδοση σε υπαίθριο χώρο οδηγεί υποχρεωτικά σε συγκέντρωση ανθρώπων γύρω από την οθόνη» εξήγησε ο Μπραγιάρ μιλώντας στα τηλεοπτικά δίκτυα BFM TV και RMC. Επωφελήθηκε της ευκαιρίας για να προωθήσει τις ζώνες των φιλάθλων που έχουν οργανωθεί από τις γαλλικές αρχές και είναι χώροι με «κάθε δυνατή ασφάλεια.

«Καλύτερα ένας χώρος με πολλά μέτρα ασφαλείας παρά να αφεθούν να κάνουν ό,τι θέλουν χιλιάδες άνθρωποι που θα βρίσκονται στην πόλη και που θα συγκεντρώνονται χωρίς οργάνωση» προσέθεσε ο υφυπουργός.

«Μπορούμε να δούμε το ματς σ' έναν κλειστό χώρο από τη στιγμή που υπάρχει ασφάλεια, όμως δεν μπορούμε να συγκεντρωνόμαστε έξω» τόνισε ο Μπραγιάρ.

Την Τετάρτη ξέσπασαν αντιδράσεις στη Μασσαλία όταν δημοσιοποιήθηκε ανακοίνωση της δημαρχίας που απαγορεύει την εγκατάσταση «οθονών» και «πάγκων στους υπαίθριους χώρους», προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση των ιδιοκτητών των μπαρ.

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news