facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Εθελούσια έξοδο ανακοίνωσε ο ΟΤΕ

Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους εργαζομένους του ανακοίνωσε ο Όμιλος ΟΤΕ.

Το πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, το οποίο εφαρμόζει ο Όμιλος κάθε χρόνο θα αφορά κυρίως σε εργαζομένους του ΟΤΕ, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και εργαζόμενοι άλλων κατηγοριών που θα θελήσουν να συμμετάσχουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΤΕ, το πρόγραμμα εφαρμόζεται «στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υλοποιεί για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του, την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού του και τη δημιουργία ευκαιριών για την απασχόληση νέων ανθρώπων».

Στα προγράμματα αναμένεται ότι θα συμμετάσχουν περίπου 350 περίπου εργαζόμενοι, με το συνολικό κόστος να εκτιμάται σε 54 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όπως διευκρινίζει η διοίκηση του Οργανισμού δε θα υπάρξει καμία επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων αφού η εταιρία θα επωμιστεί το σύνολο του κόστους.

Υπενθυμίζεται ότι το αντίστοιχο περσινό πρόγραμμα αφορούσε σε περίπου επτακόσια άτομα και στους ενδιαφερόμενους θα προσφερθούν κίνητρα μεταξύ των οποίων η αναπλήρωση μισθού αλλά και η πληρωμή εισφορών για αυτασφάλιση.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Οργανισμός θα προχωρήσει σε νέες προσλήψεις καθώς θα αναπληρώσει ποσοστό των θέσεων εργασίας που θα παραμείνουν κενές κυρίως σε εργαζομένους πρώτης γραμμής.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news