facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Γεροβασίλη: Δεν είπαμε ότι θα παρακάμψουμε τη συνταγματική διαδικασία για την αναθεώρηση

Όσον αφορά τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος και το «παιχνίδι» με το δημοψήφισμα που ξεκίνησε η ίδια με την τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, υποστηριξε ότι «ουδείς υπονόησε, ουδείς σκέφθηκε ότι θα παρακαμφθεί η συνταγματική διαδικασία για την αναθεώρηση του Συντάγματος».

«Στη συζήτηση αυτή θα εμπλακούν τα πολιτικά κόμματα, αλλά και ο ελληνικός λαός, θα δούμε πώς... Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα αν θα γίνει διαδικασία με λαό και ποιον τρόπο» πρόσθεσε και κατέληξε για το θέμα αυτό ότι «δεν άνοιξα αυτό τον κύκλο συζήτησης εγώ, απλώς δεν τον έκλεισα».

Δεν πανηγυρίσαμε για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού

Να μετριάσει τις εντυπώσεις απο το πανηγυρικού ύφους non paper που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου λίγη ώρα μετά την υπογραφή της σύβμασης παραχώρησης του Ελληνικού στη Lamda Develompent και η οποία προκάλεσε δυσφορία σε μέρος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Αφού είπε σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ ότι «δεν πανηγυρίσαμε για το Ελληνικό» στη συνέχεια επικεντρώθηκε στη βελτίωση των όρων της συμφωνίας.

Επανέλαβε, δε, το γνωστό επιχείρημα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν θέλουν να αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες για τις πολιτικές που εφαρμόζουν λέγοντας ότι «στις σκέψεις μας υπάρχει διαφορετική λογική (για την ιδιωτικοποίηση), όμως κατεβήκαμε στις εκλογές με συγκεκριμένο πλαίσιο» συμπληρώνοντας ότι τη διαχείριση του πλαισίου αυτού έδωσε ο ελληνικός λαός στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αποδεχθήκαμε μια συμφωνία το καλοκαίρι, παλέψαμε για τους καλύτερους δυνατούς όρους με δεδομένο ότι η χώρα βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, μέσα στη συμφωνία υπήρχαν και οι ιδιωτικοποιήσεις, και με πλήρη συναίσθηση αποφασίσαμε ότι θα παλέψουμε συνεχώς για τους καλύτερους όρους και φτάσαμε και στη χθεσινή συμφωνία» εξήγησε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news