facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Αξιολόγηση στην ΕΡΤ ανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς

Σε καυγά εξελίχθηκε η εξ αναβολής συζήτηση της ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτής Στ. Παναγούλη προς τον Υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά σχετικά με την «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων Βουλευτών και δημοσιογράφων από τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια». Ο κ. Παναγούλης κατήγγειλε «μαϊμού» πτυχία στην ΕΡΤ προκαλώντας την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος τον κάλεσε αν έχει συγκεκριμένα στοιχεία να τα καταθέσει. Παράλληλα, ο κ. Παππάς ανήγγειλε ότι θα υπάρξει για πρώτη φορά διαδικασία αξιολόγησης στην ΕΡΤ. «Στην ΕΡΤ κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο: ότι απαγορεύονται οι μπανάνες γιατί θα σηκωθούν όλα τα πτυχία “μαϊμού”», είπε ο κ. Παναγούλης, ενώ κλιμακώνοντας την επίθεση κατά του κ. Παππά, τον οποίο αποκάλεσε «καναλάρχη», τόνισε ότι «παραβιάζεται καθημερινά το Σύνταγμα και από την κρατική τηλεόραση και από τα ιδιωτικά κανάλια» και ότι «είναι αλλοίωση της Δημοκρατίας μια μερίδα καλεσμένων να εξασφαλίζει έδρα από τζάμπα διαφήμιση».

«Δεν το περιμέναμε ποτέ αυτό από μία κυβέρνηση Αριστεράς. Μάλλον διάβασαν τον Μαρξ ανάποδα. Οι κυβερνήσεις Αριστεράς έχουν και ύφος και ήθος», ανέφερε ο κ. Παναγούλης, κατηγορώντας τον κ. Παππά ότι δεν προσερχόταν στην Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή του: «Ξέρω που ήσασταν την προηγούμενη Παρασκευή που δεν ήρθατε. Δεν είχατε φόρτο εργασίας που είπατε. Εποπτεύατε τον ελαιοχρωματιστή στα γραφεία σας στη Συγγρού που έχετε με τον Σπίρτζη. Εκεί ήσασταν», του είπε χαρακτηριστικά.

«Φαντάζομαι ότι και ο κ. Παναγούλης διαβάζοντας Μαρξ πέρασε και από τα ψηφοδέλτια της Πολιτικής Άνοιξης», του απάντησε ο κ. Παππάς επισημαίνοντας πως «η ΕΡΤ έχει υποχρέωση να καλύπτει όλα τα κόμματα και το κάνει σε βάρος των ειδήσεων κάποιες φορές». «Προσέξτε μην πάθετε το σύνδρομο των χηνών του Καπιτωλίου», είπε στον κ. Παναγούλη, (οι χήνες είχαν σώσει την Ρώμη ξυπνώντας τους ρωμαίους φρουρούς κατά την αιφνιδιαστική επίθεση των Γαλατών αλλά οι απόγονοι των χηνών το μόνο που έκαναν ήταν να καυχώνται και να επαίρονται για το ένδοξο παρελθόν τους).

Ο κ. Παναγούλης του απάντησε ότι «εκτός από το ότι έχουν διαβάσει τον Μαρξ ανάποδα, έχουν διαβάσει ολόκληρο Μακιαβέλι», τονίζοντας ότι «είχα πάει ως συνεργαζόμενος στην Πολιτική Άνοιξη». «Ρίχνετε λάσπη και λέτε μεγάλα ψέματα», πρόσθεσε, ενώ ο κ. Παππάς αντεπιτέθηκε λέγοντας ότι «την περασμένη εβδομάδα με είπε Γκαουλάιτερ, να συνεχίσει προσπάθεια να μην γίνει φαιδρός, αλλά αυτό που είπε είναι φαιδρό», σχολίασε ο Ν. Παππάς επισημαίνοντας στον κ. Παναγούλη ότι «απολαμβάνετε τον βουλευτικό μισθό και κάνετε κριτική στο πρόγραμμα που εσείς ψηφίσατε». «Λόγω των εκλογών του Σεπτεμβρίου κάθεστε σε αυτό το έδρανο», του είπε καλώντας τον «να αφήσει τις μεγαλοστομίες».

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news