facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ποδηλατοδρομία με δώρα στη Γλυφάδα: Την Κυριακή η πόλη θα γεμίσει ποδήλατα

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει να καινοτομεί και να μετατρέπει την πόλη της παραλιακής σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.
Από αυτή την Κυριακή η μετακίνηση στη Γλυφάδα αλλάζει, αφού εγκαινιάζεται (στις 6 το απόγευμα) ο πρώτος σταθμός κοινόχρηστων ποδηλάτων. 
Ποδηλατοδρομία με δώρα την Κυριακή
Για τη γιορτή των εγκαινίων και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, διοργανώνει ποδηλατοδρομία, που θα ξεκινήσει μπροστά στο Παλιό Δημαρχείο (Διαδόχου Παύλου) στις 6 μ.μ. της Κυριακής. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει με το ποδήλατό του! Θα ακολουθήσουν κληρώσεις με δώρα ποδήλατα, κυκλοφοριακό πάρκο και άλλες δράσεις για τα παιδιά και συναυλία με την Τζούλη Μασίνο και την ορχήστρα της. 
Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων
Με τo σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων του Δήμου Γλυφάδας, κάθε πολίτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί, έναντι συμβολικού αντιτίμου, ποδήλατα δημόσιας χρήσης που θα βρίσκονται σταθμευμένα μπροστά στο Παλιό Δημαρχείο και στην πλατεία Βεργώτη. Κάθε σταθμός θα διαθέτει 20 ποδήλατα. 
Όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί ως συνδρομητής και να διαθέτει ειδική ηλεκτρονική κάρτα για να παραλαμβάνει ποδήλατο, ενώ οι περιστασιακοί χρήστες με τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή κινητού τηλεφώνου μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε ποδήλατα.
Ο Δήμος Γλυφάδας στηρίζει και προωθεί τη χρήση ποδηλάτου, που επιτρέπει στον καθένα να κινηθεί με άνεση και οικονομία. Η χρήση του ποδηλάτου βελτιώνει την ατομική υγεία και ευεξία και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος από ρύπους και θόρυβο. 
Εγγραφές στο www.i-bike.gr/glyfada
iefimerida


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news