facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Σκουρλέτης: Υπάρχουν δυνατότητες για νέες μειώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες μειώσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος αφήνει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνέντευξή του.

Ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρει ότι πρόθεσή του είναι να προχωρήσει σε παρεμβάσεις στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, ώστε να μειωθεί περαιτέρω το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας για όλα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, είτε ανήκουν στη ΔΕΗ είτε σε ιδιώτη πάροχο.

Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, εκτιμά ότι με το νέο σύστημα των δημοπρασιών λιγνιτικής και υδροηλεκτρικής ισχύος που ξεκινά από τον Σεπτέμβριο, θα ακολουθήσουν και άλλες μειώσεις (πέραν της έκπτωσης 15% σε συνεπείς πελάτες), υπό την προϋπόθεση να διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Για τον νέο ρόλο της ΔΕΗ επισημαίνει ότι προετοιμάζονται πάνω από 10 πρότζεκτ που αφορούν νέες πρωτοβουλίες της εταιρείας και επέκταση των δραστηριοτήτων της.

Ο ίδιος καθιστά σαφές ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην μειωθεί το ποσοστό συμμετοχής στις ενεργειακές επιχειρήσεις, όπως στη ΔΕΗ, παρά την ύπαρξη του σχετικού προγράμματος αποκρατικοποιήσεων του ΤΑΙΠΕΔ.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news