facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Και ανήλικοι πίσω από δεκάδες κλοπές πεζών στα Μέγαρα

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας από 11 έως 17 ετών, αλλά και τρεις ενήλικες, είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε βάρος πεζών στα Μέγαρα.

Η δράση τους έλαβε τέλος από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, σε επιχείρηση στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων, συνελήφθησαν και οι οκτώ, ενώ αναζητούνται άλλοι 10 συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε, οι ανήλικοι και οι συνεργοί τους, είχαν συστήσει, τουλάχιστον εδώ και τέσσερις μήνες, εγκληματική ομάδα στα Μέγαρα. Έκλεβαν κυρίως μοτοσυκλέτες, τις οποίες είτε επέστρεφαν στους ιδιοκτήτες έναντι αντιτίμου, είτε τις έκαιγαν, ενώ λήστευαν και ηλικιωμένους κι ανηλίκους, από τους οποίους αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα, τσάντες και πορτοφόλια.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες έχουν διαπράξει τουλάχιστον 35 κλοπές οχημάτων και έξι ληστείες, ενώ η αστυνομική έρευνα για ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Σε βάρος των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, ενώ σε βάρος των ενηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε τους ανηλίκους σε ειδικό ανακριτή.

tovima

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news