facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τσιγγάνοι πλημμύρισαν τη Λέσβο με πλαστά ευρώ

Πλασσάροντας σε εμπορικά καταστήματα της Μυτιλήνης παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ, έβγαζαν «μεροκάματο» δυο νεαροί τσιγγάνοι που αγόραζαν εμπορεύματα ευτελούς αξίας και εισέπρατταν τα ρέστα, φυσικά σε... γνήσια χαρτονομίσματα!

Η ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου αντιλήφθηκε ότι το χαρτονόμισμα των 10 ευρώ που της έδωσε ένας 19χρονος πελάτης ήταν πλαστό και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρήκαν και άλλα πέντε παραχαραγμένα χαρτονομίσματα συνολικής ονομαστικής αξίας 70 ευρώ και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια για ανάκριση.

Ο νεαρός αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί τα πλαστά χαρτονομίσματα από έναν 23χρονο τσιγγάνο, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα στην πόλη έχοντας στην κατοχή του 20 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 185 ευρώ με τα οποία σχεδίαζε να ψωνίσει μικροπράγματα! Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη 315 ευρώ από τα ρέστα που είχαν πάρει οι δυο νεαροί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news