facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Κατάθεση Βγενόπουλου για υπόθεση που έχει ήδη αρχειοθετηθεί στην Ελλάδα

Ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας κατέθεσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος για σκέλος της υπόθεσης της Λαϊκής Τράπεζας, στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής των κυπριακών αρχών.

Ο Ανδρ. Βγενόπουλος υπέβαλε έγγραφη κατάθεση στη δικαστική λειτουργό και αποχώρησε. Κατά την έξοδό του, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι η υπόθεση έχει κριθεί ήδη από την ελληνική Δικαιοσύνη, επαναλαμβάνοντας, «άνθρακες ο θησαυρός».

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας είπε: «Σε αντίθεση με όσα είχαν γραφτεί σε μερίδα του Τύπου, κλήθηκα να δώσω μια κατάθεση, όχι για καμιά σοβαρή υπόθεση αλλά για το περιεχόμενο ενημερωτικών δελτίων της Λαϊκής Τράπεζας -συνδυασμό στοιχείων σε ενημερωτικά στοιχεία- του 2009 και του 2010. Η υπόθεση αυτή έχει ήδη κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και υπάρχει δεδικασμένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για μια ακόμα φορά, "άνθρακες ο θησαυρός". Εχουμε ζητήσει υποθέσεις που είναι αρμοδιότητας της ελληνικής Δικαιοσύνης να κριθούν εδώ. Μας φαίνεται πολύ περίεργο ότι η Κύπρος θέλει να κάνει τις δικές της διαδικασίες αλλά συμπτωματικά πληροφορήθηκα ότι η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί στην Ελλάδα».

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news