facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Παραπολιτικά: Ο Τριανταφυλλόπουλος ζητούσε 4 εκατ. ευρώ από τον Μαρινάκη - Για να ανοίξει κανάλι

Ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο εκδότης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να ζητά 3-4 εκατ. ευρώ από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα parapolitika.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, στην τηλεφωνική συνομιλία που έχουν στην διάθεσή τους τα parapolitika.gr, «ακούγεται πεντακάθαρα ο «Δημοσιογράφος» να ζητά πολυδάπανες χάρες από τον εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, συνοδεύοντας το αίτημά του με μια ισχυρή δόση αποθέωσης (γλειψίματος στην καθομιλουμένη)».

Τα parapolitika.gr συνοδεύουν την αποκάλυψη με τα εξής ερωτήματα:

-Είστε εσείς κύριε Τριανταφυλλόπουλε που συνομιλούσατε με τον κ. Μαρινάκη ή όχι; Μια και είστε τόσο θαρραλέος όπως διαμηνύετε προς πάσα κατεύθυνση, απαντήστε, αν και η φωνή σας είναι ιδιαιτέρως χαρακτηριστική και γνωστή, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχετε χαθεί από προσώπου γης.


-Αλήθεια, κύριε Τριανταφυλλόπουλε, αποκαλείτε ή όχι χαζό, τρελό ή παιδάκι τον επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζο;

- Ζητάτε ή όχι κύριε Τριανταφυλλόπουλε από τον κ. Μαρινάκη κάποια…. εκατομμύρια ευρώ για να «έχετε ένα κανάλι που να είναι παντοδύναμο;». Θεμιτό βέβαια το όνειρό σας να εξελιχθείτε σε καναλάρχη της «Ζούγκλας», βγάζοντας… δίσκο σε όλη την επιχειρηματική Αθήνα. Μήπως όμως αυτή σας η φιλοδοξία εξηγεί και την σημερινή σας «Δημοσιογραφική έρευνα»-ή καλύτερα συμβόλαιο- που με τόση περηφάνια προβάλλετε, αν και μέχρι στιγμής ο θησαυρός που πουλάτε, δεν είναι παρά άνθρακες που σας εκθέτουν;

Μήπως ο «Δημοσιογράφος» βγάζει κάποιου είδους απωθημένα επειδή δεν του έγιναν τα χατίρια που με τόσο πάθος και αγωνία ζητούσε; Μήπως όλα αυτά γίνονται για μια…. «σκατοσυχνότητα» όπως λέτε χαρακτηριστικά στην συνομιλία σας με τον κ. Μαρινάκη ζητώντας του να σας βοηθήσει να την αποκτήσετε; Και τελικώς ποιος ο θύτης και ποιο το θύμα κ. Τριανταφυλλόπουλε; Ποιος ο εκβιαζόμενος και ποιος ο εκβιαστής; Αναμένουμε απαντήσεις από τον γενναίο και άτεγκτο «Δημοσιογράφο».

Οπως σημειώνει η ιστοσελίδα «επειδή εμείς, ακολουθώντας τον δρόμο της νομιμότητας έχουμε καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του κ. Τριανταφυλλόπουλου, δεν θα πέσουμε στο επίπεδό του να δημοσιοποιήσουμε παρανόμως την συνομιλία του με τον κ. Μαρινάκη, αφού ουδέποτε θα υιοθετούσαμε πρακτικές των Τριανταφυλλόπουλων και των Θωμαϊδηδων. Αν όμως η μνήμη του είναι ασθενής, τότε το ηχητικό ντοκουμέντο είναι ανα πάσα ώρα και στιγμή στην διάθεσή του…

ΥΓ. Κι επειδή όπως αποδείχθηκε η αναγνώριση της φωνής δεν είναι και το... φόρτε του "Δημοσιογράφου", τότε μπορούμε με χαρά να του διαθέσουμε και το απομαγνητοφωνημένο κείμενο».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news