facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Μοσκοβισί: Εφικτό το 3,5% πρωτογενές – Μη δημιουργούμε προσδοκίες

Ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ για το 2018 είναι εφικτός και επιτεύξιμος επισήμανε την Τρίτη ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί μιλώντας σε έλληνες δημοσιογράφους.

Όπως τόνισε, κανείς δεν θέλει να αλλάξει το πρόγραμμα. «Δεν πρέπει να ανοίξουμε αυτό το θέμα, ούτε να δημιουργήσουμε προσδοκίες ή φόβους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μοσκοβισί πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που μπορείς να εμπιστευθείς, γυρίζει σελίδα και θα επιστρέψει στην ανάπτυξη από το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Ο γάλλος επίτροπος ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί την Αθήνα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών και επιχειρηματικούς φορείς.

Μιλώντας στο μεταξύ στον ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης σημείωσε ότι για τους Ευρωπαίους η Ελλάδα δεν είναι το κύριο πρόβλημα και μάλιστα είναι «μικρό πρόβλημα» σε σχέση με την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, λέγοντας μάλιστα ότι δεν θέλουν άλλες καθυστερήσεις, τους θυμώνει να ασχολούνται ξανά και ξανά με το ίδιο ζήτημα εδώ και πέντε χρόνια.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news