facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Βγενόπουλος: “Moυ ζητούσαν χρήματα” - ΒΙΝΤΕΟ

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Ανδρέα Βγενόπουλου, προέδρου της MIG με τα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης, μετά και τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις σε υποθέσεις που προκάλεσαν μεγάλες συζητήσεις (Τσατάνη, Παπαγγελόπουλος, LAIKI BANK κτλ).

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με θέμα «Νεώτερες σοβαρές αποκαλύψεις και καταγγελίες για τη Δικαιοσύνη και όχι μόνον» ο κ. Βγενόπουλος αποκάλυψε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι κατέθεσε την Τρίτη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίας Βασιλικής Θάνου για απόπειρα δωροληψίας.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης τύπου:



Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου:



Ο κ. Βγενόπουλος έκανε λόγο για εμπλοκή στην υπόθεση εκτός από την κυρία Θάνου, επιχειρηματία-φίλης της και συγγενικών προσώπων. 

«Μου ζητήθηκε να ακολουθήσω την τακτική των χαρτονομισμάτων σε βιβλίο», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος. 



Η μηνυτήρια αναφορά - την οποία επέλεξε να μη δώσει στη δημοσιότητα για λόγους δεοντολογίας και κυρίως σεβασμού προς το τεκμήριο αθωότητος - αφορά στα αδικήματα της απόπειρα εκβίασης κτλ.

Δικαστικοί κύκλοι ανέφεραν πως σύντομα θα υπάρξει απάντηση από την κα. Θάνου, αλλά παρέθεσαν τους προβληματισμούς τους για τη χρονική συγκυρία των όσων κατήγγειλε ο κ. Βγενόπουλος.

Παράλληλα ήγειραν θέμα σκοπιμότητας τονίζοντας ότι η εν λόγω κίνηση αποτελεί επιβεβαίωση των όσων είχε δηλώσει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου στο παρελθόν περί συμφερόντων, τα οποία πλήττονται από την αμερόληπτη στάση της έναντι πάντων.


zougla


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news