facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. Σταυρούλα Τζατζανά.

Η μήνυση αφορά τις παραβιάσεις των διατάξεων του Π. Δ. 45/2008 Περί Υγιεινής και Ασφάλειας Αστυνομικών κατά την εργασία, που γίνονται σε βάρος των αστυνομικών που διατάσσεται η απόσπασή τους στην Ειδομένη, στην Λέσβο και στην Σάμο για την διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού, χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα (προηγούμενοι εμβολιασμοί, χορήγηση υγειονομικού υλικού για την προστασία τους από νοσήματα που μεταδίδονται με σταγονίδια ή αερογενώς).

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης αιτείται την διερεύνηση τέλεσης αδικημάτων του Ποινικού Κώδικα, όπως αυτά της Έκθεσης, Παράβασης Καθήκοντος και της Απόπειρας Σωματικής Βλάβης τελούμενης δια παραλείψεως.

«Ο αγώνας για την προστασία των δικαιωμάτων και της ασφάλειας των μελών μας, συνεχίζεται ακούραστα και αδιάλειπτα με κάθε πρόσφορο μέσο» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Τζατζανά.

fonirodopis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news