facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Μητρόπουλος-Κουτρουμάνης: Κόβουν αναδρομικά το ΕΚΑΣ

Σε διάταξη του νέου ασφαλιστικού που προβλέπει την αναδρομική περικοπή του ΕΚΑΣ από 1/1/2016 αναφέρθηκαν τόσο ο Γ. Κουτρουμάνης, όσο και ο Α. Μητρόπουλος.

«Το ΕΚΑΣ φαίνεται ότι περικόπτεται αναδρομικά από 1/1/2016 και εδώ θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτό γράφει η διάταξη που είδαμε δημοσιευμένη. Αρα θα υπάρξει παρακράτηση αναδρομικών από τη σύνταξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εργασίας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega. 



«Το άρθρο 92 του ισχύοντος νόμου, του νέου ασφαλιστικού, προβλέπει αναδρομική περικοπή από 1/1/2016. Τα νέα κριτήρια που αποβάλλουν από το σύστημα 80.000 και πλέον συνταξιούχους με κατώτατη σύνταξη ισχύουν αναδρομικά», δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ενωσης για την Υπεράσπιση του Κοινωνικού Κράτους έκανε λόγο για «ασάφειες και αοριστολογίες του νέου νόμου» και πρόσθεσε: «θα πρέπει άμεσα να φέρει τροποποίηση ο υπουργός για να μην ζητηθεί αναδρομικά πίσω το ΕΚΑΣ που καταβλήθηκε τους πέντε μήνες που πέρασαν».



real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news