facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

«Προϊόν άγριου εκβιασμού το πρόγραμμα»

Το ελληνικό πρόγραμμα δεν είναι της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά αποτελεί προϊόν ενός άγριου εκβιασμού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, που με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων πέρασε από τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Από το βήμα της Βουλής παραδέχτηκε ότι «οι επιπτώσεις του προγράμματος είναι βαριές», αλλά υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει μέσω αξιολόγησης να τις αμβλύνει και να δώσει παραγωγική ώθηση στην οικονομία.

«Δεν θα πάψουμε ποτέ να λέμε την αλήθεια στον λαό» ανέφερε επίσης ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος σημείωσε: «Έχουμε συνείδηση των δυσκολιών και ευαισθησίες για την υποστήριξη των κοινωνικά αδύναμων».

Στη συνέχεια ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για πολιτική σαμποτάζ και απουσία κάθε εναλλακτικής πρότασης.

«Με αυτό το μείγμα νεοφιλελεύθερου λαϊκισμού, με στοιχεία χουλιγκανισμού, δεν τιμάτε τις παραδόσεις του χώρου σας. Έχετε, όμως, υποστηρικτές τα ΜΜΕ με τις σχέσεις και τη διαπλοκή που κάνουν τη νύχτα μέρα», είπε..

Όσον αφορά στους τομείς της ενέργειας, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε δύο σημαντικές πολιτικές επιτυχίες. Την ακύρωση με νόμο της ιδιωτικοποίησης της «μικρής ΔΕΗ» και της δρομολογημένης ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ.

Ανέφερε δε ότι στη ΔΕΠΑ «μετά από χρόνια υλοποιείται ένα ολόκληρο σχέδιο ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου» και συμπλήρωσε ότι τα κέρδη των ΕΛΠΕ έχουν φθάσει σε ύψος ρεκόρ».

«Έχουμε συνείδηση των δυσκολιών, και παρά της δυσκολίες, μας χαρακτηρίζουν οι κοινωνικές ευαισθησίες και οι πολιτικές της αναδιανομής και της προστασίας των κοινωνικά αδύναμων» κατέληξε ο υπουργός.

efsyn

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news