facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Από την Κυριακή θα ισχύσουν τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο-Σπάρτη

Από τα μεσάνυχτα της προσεχούς Κυριακής 8 Μαΐου, ξεκινά η λειτουργία του σταθμού διοδίων Πετρίνας, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρο-Σπάρτη, που δόθηκε στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 18 Απριλίου.

Βάσει της Σύμβασης Παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο -Σπάρτη, το αντίτιμο των διοδίων στον νέο μετωπικό σταθμό Πετρίνας είναι ανάλογο του μήκους του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου και καθορίζεται: Για δίκυκλα και τρίκυκλα σε 2,00 ευρώ, για οχήματα με ύψος έως 2,20 μέτρα σε 2,85 ευρώ, για οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα σε 7,20 ευρώ, για οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα, σε 10,10 ευρώ.

Επισημαίνεται από την κοινοπραξία «Μορέας» ότι ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.
Σημειώνεται ότι στον αυτοκινητόδρομο λειτουργεί 24ωρη εποπτεία και διαχείριση κυκλοφορίας, με περιπολίες οδικής ασφάλειας και ομάδες άμεσης επέμβασης. Ισχύει τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός «1025» έκτακτης ανάγκης και παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια για μετακίνηση των ακινητοποιημένων οχημάτων σε ασφαλές σημείο. Επίσης υπάρχουν ηλεκτρονικά διόδια για τους χρήστες πομποδεκτών που συμμετέχουν στη διαλειτουργικότητα και ισχύει 24ωρη λειτουργία Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news