facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Σε συλλαλητήριο καλεί η ΓΣΕΕ την Κυριακή

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή στις 17.00 το απόγευμα στο Σύνταγμα καλεί και η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας έντονα στο πολυνομοσχέδιο, που, όπως λέει, μετά την ταφόπλακα στο ασφαλιστικό, δίνει τη χαριστική βολή σε όλη την κοινωνία.

«Νέοι φόροι, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο νέο βάρβαρο πακέτο μνημονιακών μέτρων» σημειώνει και προσθέτει:

«Μετά τους άμεσους φόρους που επιβλήθηκαν προσφάτως σε μισθωτούς και συνταξιούχους, η κυβέρνηση επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το σύνολο των Ελλήνων πολιτών με 1,8 δισ. ευρώ, ενώ με την εφαρμογή του σχεδίου πώλησης 19 ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας, πέρα από τη ζημία που θα προκληθεί στο Δημόσιο, ανατρέπονται πλήρως οι εργασιακές σχέσεις και εξαϋλώνεται κάθε εργασιακό δικαίωμα».

Κατηγορώντας την κυβέρνηση για ψεύδη και ασυνέπειες χωρίς τελειωμό, τονίζει ότι η μαζική και ενωτική συμμετοχή στο συλλαλητήριο είναι η απάντηση «στη νέα κυβερνητική επιχείρηση εξαθλίωσης του ελληνικού λαού».

Σημειώνεται ότι για την Κυριακή το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news