facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΤΕΕ για την διαγραφή Τσίπρα, Σπίρτζη, Φλαμπουράρη λόγω ασφαλιστικού

Διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Τεχνικού Επιμελητηρίου το οποίο αποφάσισε να παραπέμψει για διαγραφή του βουλευτές-μηχανικούς που ψήφισαν το ασφαλιστικό-φορολογικό.
Το κυβερνών κόμμα μιλά για πρωτοφανή ενέργεια στα χρονικά του ΤΕΕ και εγκαλεί το Επιμελητήριο ότι στοχοποίησε τους βουλευτές-μηχανικούς επειδή ανήρτησε τις φωτογραφίες τους στο site.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί μάλιστα την ηγεσία του ΤΕΕ ότι είναι «οι χθεσινοί υπερασπιστές του «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος  και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους».
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Με μια πρωτοφανή ενέργεια στα χρονικά του ΤΕΕ η Διοικούσα Επιτροπή του παραπέμπει στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής τους μηχανικούς-βουλευτές που ψήφισαν το ασφαλιστικό-φορολογικό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στοχοποιούν τους βουλευτές, συναδέλφους τους μηχανικούς που το υπερψήφισαν, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο site του ΤΕΕ.
Οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος  και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος,  οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Αναρωτιόμαστε αν έχουν στοχοποιηθεί ξανά, και παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, βουλευτές που ψήφισαν κάτι που ήταν σε διαφωνία με την ηγεσία του ΤΕΕ. Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση μέσα σε στενά δημοσιονομικά δεδομένα προσπαθεί να στηρίξει αυτούς τους μηχανικούς που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους οδήγησαν στην ανέχεια.
iefimerida


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news