facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Αποδοκίμασαν τον Πολάκη στην Κοζάνη – Με τηλεβόα απάντησε στους διαδηλωτές

Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας επισκέφτηκε σήμερα Σάββατο 28/5, λίγο μετά τις 11:20 το πρωί, ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Προτού ξεναγηθεί στους χώρους του νοσοκομείου κι ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα σχετικά με τις ελλείψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, είχε σύντομο διάλογο με τα μέλη της ΄”Πρωτοβουλίας Πολιτών Εορδαίας”, που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο χώρο, στο πλαίσιο παράστασης διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση που έχει υποστεί το νοσοκομείο, αλλά και γενικότερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

«Έρχεται εδώ για να αποτελειώσει το σύστημα δωρεάν υγείας στην περιοχή μας», έλεγαν χαρακτηριστικά οι διαμαρτυρόμενοι που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο, μέσα από μία ντουντούκα.

«Εσείς πρεσβεύετε αυτό που λένε στα νιάτα μας επαναστάτες, μετά άγρια με το σύστημα. Αυτά ήρθαμε να πούμε εδώ για σας και για την κυβέρνησή σας», είπαν χαρακτηριστικά στον κ. Πολάκη όταν έφτασε κοντά τους, με τον ίδιο να παίρνει την ντουντούκα και να απαντά:

«Καταρχήν καλημέρα θα ξημερώσουν και καλύτερες μέρες Μετά από 6 χρόνια που τα πράγματα έπαιρναν συνέχεια τον κατήφορο, φέτος, αυτή η πορεία δείχνει να σταματά».



kozan

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news