facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αδωνις: Ο Πολάκης ξήλωσε όλο το ΚΕΕΛΠΝΟ, εκτός από τη σύζυγο του Φλαμπουράρη

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ του ΚΕ.ΕΛ.ΠΝΟ, με τον Παύλο Πολάκη να ξηλώνει όλα τα μέλη, εκτός από την σύζυγο του Αλέκου Φλαμπουράρη Ευσταθία Πανοτοπούλου, όπως αποκάλυψε στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Νέος πρόεδρος τοποθετήθηκε ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, με τον πρώην επικεφαλής του Οργανισμού να Θανάση Γιαννόπουλο να καταφεύγει στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας πως την παύση του παράνομη.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο στελεχώνουν οι :
  • Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, Χειρουργός, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τακτικό μέλος και πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Αλκιβιάδη Βατόπουλο, κοσμήτορα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας υγείας (ΕΣΔΥ).
  • Αλέξιος Μπένος, Καθηγητής Υγιεινής, Κοινωνικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τακτικό μέλος και αντιπρόεδρος, να αναπληρωτή του τον Αντώνιο Κούτη, διδάκτορα κοινωνικής ιατρικής, Διευθυντή του ΕΣΥ του τομέα Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Κρήτης. 
  • Μαρία Καντζανού, ιατρός βιοπαθολόγος, επίκουρη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Βασίλειο Παπαρίζο, ιατρό δερματολόγο- αφροδισιολόγο, Διευθυντή Ε.Σ.Υ του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός».
  • Ευσταθία Πανοτοπούλου, μοριακή βιολόγος, Διευθύντρια Ιολογίας στο Αντικαρκινικό- Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Αγάπιο Τερζίδη, παιδίατρο, πανεπιστημιακό υπότροφο Ε.Κ.Π.Α., εποπτεύοντα σπουδών του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Διεθνής Ιατρική Διαχείρισης Κρίσεων Υγείας»,.
  • Ουρανία Δαφνή, Καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας στο ΕΚΠΑ, τακτικό μέλος, με αναπληρωτρία της τη Δήμητρα Καββαθά Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο, Επιμελήτρια Α΄ Ε.Σ.Υ. της Δ΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ.
  • Άγγελος Δοκόπουλος, δικηγόρος Αθηνών, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αθηνά Φαραζή, δικηγόρο Αθηνών.
  • Μαρία Μιχάκου, τακτικό μέλος, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων Νομικών Προσώπων, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας με αναπληρώτριά της τη Θεοδώρα Σταύρου, Προϊσταμένη του τμήματος μεταδοτικών και μη μεταδοτικών νοσημάτων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας (εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας) .
  • Δημήτριος Κουντουράς, τακτικό μέλος- εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Καραΐσκο.
  • Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, τακτικό μέλος, εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο.
«Η παραπάνω σύνθεση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο ότι αυτός ο πολύ σημαντικός για τη Δημόσια Υγεία φορέας, θα προχωρήσει με σταθερά και αξιόπιστα βήματα στη διοικητική, θεσμική, λειτουργική και επιστημονική αναβάθμισή του», ανέφερε το υπουργείο. 
iefimerida


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news