facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Τζιτζικώστας: Στην Ειδομένη πλέον τελούνται αξιόποινες πράξεις

Στην Ειδομένη τελούνται πλέον αξιόποινες πράξεις, με διακίνηση ναρκωτικών, οίκους ανοχής και παρεμπόριο και με δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει, τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να προστατεύσει τους κατοίκους της περιοχής και το εμπόριο.

Αυτό ανέφερε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει εγκαταλείψει την περιοχή, δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να εκκενωθεί ο καταυλισμός και δεν δίνει εντολή στην αστυνομία να ανοίξει τη σιδηροδρομική γραμμή.

«Προσωπικά έχω την ευθύνη να αναλάβω συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και θα το κάνω τις επόμενες ημέρες. Εμείς, ως περιφέρεια, δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη της την περιοχή», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες πολίτες ταλαιπωρούνται, έχουν δημιουργηθεί σημεία όπου γίνονται παράνομες δραστηριότητες, από ναρκωτικά και οίκους ανοχής μέχρι παρεμπόριο».

Επίσης, ο περιφερειάρχης τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να σηκώνει το βάρος του μεγαλύτερου μέρους των προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα και ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις για αναλογικό επιμερισμό. «Δεν είναι δυνατόν σήμερα στην Κεντρική Μακεδονία να υπάρχει το 70% του προσφυγικού πληθυσμού ολόκληρης της χώρας. Δεν μπορεί να λύσει η Κεντρική Μακεδονία μόνη της ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει ολόκληρη η Ευρώπη», σημείωσε.

Εν τω μεταξύ, απαντώντας σε δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι είναι δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του νέου αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, απέναντί του, ο κ. Τζιτζικώστας, υποστήριξε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ότι βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας δημοσιογραφικών κύκλων, αλλά ξεκαθάρισε ότι περιμένει από τον πρόεδρο της ΝΔ συγκεκριμένες προτάσεις.

«Περιμένω να δω προτάσεις, το "φύγετε" από μόνο του δεν λέει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στο ερώτημα αν η πορεία που επέλεξε μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης τον καλύπτει απόλυτα, απάντησε: «Αν με κάλυπτε δεν θα ήμουν υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news