facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Οι πολίτες επέλεξαν: Μπουτάρης το δημοφιλέστερο πρόσωπο της Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, είναι το δημοφιλέστερο πρόσωπο της πόλης, σύμφωνα με τους πολίτες.

Τη δημοσκόπηση στην οποία οι Θεσσαλονικείς εκφράζουν την άποψη τους για πρόσωπα της πόλης, αλλά και για τους μεγάλους Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος, δημοσιεύει η εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα THESSNEWS.
Τη δημοσκόπηση έκανε για λογαριασμό της THESSNEWS το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Νίκου Μαραντζίδη και δημοσιεύεται σήμερα.

Πρωτος ο Μπουτάρης, ακολουθεί ο Ανθιμος, δεν γνωρίζουν την Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης
Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης συγκεντρώνει 38,5% θετικές γνώμες, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος 29,5% και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας 28% , ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Κόλλια-Τσαρουχά, δεν είναι γνωστή στους Θεσσαλονικείς, έχει πρόβλημα αναγνωρισιμότητας.

Θετικότατη είναι η εικόνα για την Αστυνομία, η οποία συγκεντρώνει 62% θετικών ψήφων, αλλά και η τοπική Αυτοδιοίκηση με 57,5%, από την οποία οι Θεσσαλονικείς δηλώνουν ότι είναι ευχαριστημένοι.

Τρίτη στην αξιολόγηση, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με 53,5%.

Στους Δήμους, πρώτος σε θετικές γνώμες έρχεται ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών με 76,5%, ακολουθούν Δήμος Καλαμαριάς (62%), Αμπελοκήπων-Μενεμένης (58,5%), Θεσσαλονίκης (53%), Παύλου Μελά (52%), Κορδελιού-Ευόσμου (42,5%).

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news