facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Κάμερον τις φορολογικές του δηλώσεις μετά τα Panama Papers

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για πρωθυπουργό στην ιστορία της Βρετανίας, ο Ντέιβιντ Κάμερον έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις φορολογικές του δηλώσεις. Πρόκειται για μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που ανέκυψαν σχετικά με την προσωπική του οικονομική κατάσταση, μετά την αποκάλυψη των Panama Papers και τα εξωχώρια επενδυτικά ταμεία που διατηρούσε ο πατέρας του.

Έτσι λοιπόν, ο μισθός του Βρετανού πρωθυπουργού αγγίζει τις 140.522 λίρες, ενώ εισπράττει και 46.899 λίρες από το μισό του μερίδιου του ενοικίου που λαμβάνει από την οικογενειακή του οικεία στο Λονδίνο και 3.052 λίρες από επιτόκια αποταμιεύσεων.

Παράλληλα σήμερα, ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη θέσπιση μιας νέας επιχειρησιακής ομάδας, στην οποία θα ηγούνται από κοινού οι φορολογικές αρχές της χώρας και η εθνική υπηρεσία καταπολέμησης εγκλήματος, με στόχο να προωθηθεί το έργο που έχει κάνει η Βρετανία στην καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος και ενάντια στη φοροδιαφυγή.

Το Σάββατο, ο Ντέιβιντ Κάμερον παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να είχε διαχειριστεί καλύτερα την υπόθεση των Panama Papers, δηλώνοντας ότι «το λάθος είναι δικό του».

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news