facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Οργή επιχειρηματιών για τo κλείσιμο της Ειδομένης

Ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ έχουν υποστεί οι μεταφορικές εταιρείες εξαιτίας του γεγονότος ότι μετανάστες και πρόσφυγες έχουν καταλάβει τη σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστή για 32 ημέρες.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ την Τρίτη ο εκπρόσωπος των μεταφορικών εταιρειών, Αναστάσιος Σεχπερίδης, εξέφρασε την οργή του για την κατάσταση που επικρατεί, λέγοντας ότι αναγκάζονται πλέον να προβούν σε αναγκαστικές άδειες για να μην απολυθεί κόσμος ή γίνει μείωση μισθών

«Μας κοροϊδεύουν. Εδώ και 32 ημέρες είναι κλειστή η γραμμή, έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχουμε ζημιά 800 χιλιάδες ευρώ, και έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας στο εξωτερικό, δεν έχουν καταλάβει τι έγινε στην Ελλάδα...», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σεχπερίδης, εξηγώντας ότι υπάρχουν μεγάλες απώλειες για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και τα λιμάνια, καθώς οι εταιρείες, με ζημία, μεταφέρουν τα φορτία τους μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας.

«Μας είχαν υποσχεθεί ότι θα ανοίξει η γραμμή στις 4 Απριλίου, μετά στις 11, μετά στις 18... Χθες  για δύο ώρες άνοιξε η γραμμή. Ο κ. Τόσκας μας είχε πει ότι θα ανοίξει στις 11 του μηνός, είχαν πει ότι είναι "θέμα ημερών". Θα ανοίξει το Πάσχα; να μας πουν τι κάνουμε», πρόσθεσε, μία μόλις ημέρες μετά την αποτυχημένη αστυνομική επιχείρηση για να ανοίξει η γραμμή.

Κι όμως, χθες, αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν τη σιδηροδρομική γραμμή, μόνο για να την επανακαταλάβουν οι πρόσφυγες λίγη ώρα αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 282 βαγόνια με προϊόντα παραμένουν εγκλωβισμένα σε ελληνικό έδαφος.

Χθεσινό βίντεο με την επανακατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής

protothema


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news