facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Bloomberg: Οι καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας

Τη θέση ότι η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί για άλλη μια φορά στο χείλος της χρεοκοπίας λόγω των καθυστερήσεων στις διαπραγματεύσεις, εξέφρασαν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μιλώντας στο ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg.

«Η Ελλάδα ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία για το συνταξιοδοτικό, το φορολογικό, το δημοσιονομικό κενό αλλά και άλλα θέματα, όπως τα “κόκκινα” δάνεια και το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων» φέρεται να δήλωσαν στο ειδησεογραφικό δίκτυο οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίστηκαν ότι «εμπόδιο» αποτελεί και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ μπλέχτηκε σε αψιμαχία με τον Τσίπρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τον Έλληνα ηγέτη να αμφισβητεί την καλή πίστη στελεχών του Ταμείου που σχετίζονται με τις διαπραγματεύσεις, μετά από την διαρροή “πρακτικών” μιας εσωτερικής τηλεδιάσκεψης του ΔΝΤ. Εις απάντηση, η Λαγκάρντ δημοσιοποίησε επιστολή στην οποία υπονοούσε ότι η ελληνική κυβέρνηση κατασκόπευε την ομάδα της και διέρρευσε το έγγραφο» εξηγεί το δημοσίευμα του Bloomberg, που παράλληλα αναφέρει ότι οι αποκαλύψεις αυτές οδήγησαν στην πτώση των ελληνικών ομολόγων.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news