facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Κατέθεσε τη μήνυση κατά της Γεροβασίλη ο Σαμαράς

Κατέθεσε τη μήνυση εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός θα καταθέσει και την αγωγή κατά της κυρίας Όλγας Γεροβασιλή αφού τελειώσει η αποχή των δικηγόρων που δεν ασκούν τα καθήκοντά τους αντιδρώντας στο προωθούμενο νέο ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της λίστας Λαγκάρντ βρίσκεται ένας νέος φάκελος που αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς σε αυτόν φιγουράρουν, όπως υποστηρίζουν, τα ονόματα των κ. Παγίδα και μελών της οικογενείας του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον πεθερό του Αλέξανδρου Σαμαρά, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού. «Ο λογαριασμός είναι μηδενικός και έχει κλείσει πολλά χρόνια», απάντησε ο κ. Παγίδας, επισημένοντας ότι του προκαλεί έκπληξη το δημοσίευμα.

Η κυρία Γεροβασίλη, με αφορμή τα δημοσιεύματα δήλωσε πως ζητά ξεκάθαρη τοποθέτηση από τη ΝΔ και απαντήσεις και τόνιζε πως «και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος».

Όπως ειδικότερα, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα». Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε πως «όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news