facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Αλεξιάδης: Η συμφωνία προβλέπει αυξήσεις φόρων

«Το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης είναι σαφές. Η συμφωνία του καλοκαιριού προβλέπει αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης επιβεβαιώνοντας παλαιότερη δήλωσή του – αν και επιχείρησε να την διαψεύσει – πως για τα φορολογικά «τελείωσαν τα άσχημα και έρχονται τα χειρότερα».

Ωστόσο, ο ίδιος επιχείρησε να ρίξει την ευθύνη για την νέα φοροκαταιγίδα στην … αντιπολίτευση. Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου σχετικά με το αν ισχύουν οι πληροφορίες για περεταίρω αύξηση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο είπε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες από την διαπραγμάτευση πρόσθεσε όμως πως «το πλαίσιο διαπραγμάτευσης είναι σαφές. Προβλέπει αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων. Αυτά ψηφίσατε».

«Δεν θα ήταν λογικό να έρθει ο υπουργός και να μιλήσει αναλυτικά τι έχει συμφωνηθεί και τι όχι με τους Θεσμούς. Ωστόσο δεν θα επιβεβαιωθούν όσα τερατολογικά ακούγονται. Επειδή δεν αναφέρομαι στον τάδε φόρο (σ.σ. φόρο στα καύσιμα) δεν σημαίνει ότι επιβεβαιώνω την αύξησή του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης για να προσθέσει σε άλλο σημείο «διεξάγονται πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις (σ.σ. διαρροή διαλόγου Τόμσεν – Βαλκουλέσκου) αντιλαμβάνεστε τις πιέσεις που ασκούνται… Για την πορεία και τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαρροές ή σχόλια».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news