facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Κατέρρευσε η οροφή στο ΙΚΑ Ζωγράφου

Κτίριο που έχει δεχθεί επίθεση θυμίζει το ΙΚΑ Ζωγράφου, καθώς κατέρρευσε μέρος της οροφής του. Σαν από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες, καθώς εκείνη την ώρα- το περασμένο σαββατοκύριακο- δεν υπήρχαν εργαζόμενοι ή ασφαλισμένοι στο κτίριο, αφού δεν λειτουργούσε η υπηρεσία.

Μιλώντας στο "MEGA Σαββατοκύριακο" ο πρόεδρος των εργαζομένων ΙΚΑ Αττικής, Βαγγέλης Θεοδωρίδης, ανέφερε ότι πρόκειται για επιφάνεια περίπου 25 τ.μ. και ότι ήταν σε σημείο συναλλαγής.

Ο ίδιος είπε ότι οι εργαζόμενοι με δική τους ευθύνη λειτούργησαν το υποκατάστημα μέχρι και την Πέμπτη και από Παρασκευή παρέμεινε κλειστό, λόγω των εργασιών από τα συνεργεία.

Εκτίμησε ότι πιθανόν μέχρι σήμερα το βράδυ οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί και το υποκατάστημα του ΙΚΑ ενδέχεται να λειτουργήσει πάλι από αύριο το πρωί.

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος εργαζομένων του ΙΚΑ, έως την Παρασκευή δεν είχαν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου, ενώ σημειώνουν ότι οι μηχανικοί, μετά από πραγματογνωμοσύνη, κατέληξαν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα υπάρξει κατάρρευση και άλλων τμημάτων της οροφής.


real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news