facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Το ΠΑΜΕ στους δρόμους κατά του Ασφαλιστικού τη Μεγάλη Τρίτη

Συλλαλητήριο διοργανώνει για την Τρίτη 26 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ.

Η προσυγκέντρωση έχει οριστεί για τις 6:15 μ.μ. στην Κάνιγγος, με αίτημα να αποσυρθεί το «νομοσχέδιο-λαιμητόμος» για την ασφάλιση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:
«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ καλούν όλους (δημοσιογράφους, διοικητικούς, τεχνικούς τύπου, τηλεόρασης και ραδιοφώνου, τους εργαζόμενους στη γαλέρα του διαδικτύου και των παραγωγών, τους φωτορεπόρτερ) , όλους τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας – μισθωτούς, μπλοκάκια ή ανασφάλιστους-, συνταξιούχους και άνεργους του κλάδου σε αγωνιστική, ταξική ενότητα και πάλη με όλους τους εργαζόμενους και το λαό με αίτημα:
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην προπαγάνδιση και στην οργάνωση της 48ωρης γενικής απεργίας, στη μαζική συμμετοχή του κλάδου σ’ αυτή. Να ακυρώσουμε το σιωπητήριο που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση, η εργοδοσία και οι συνδικαλιστές τους.
Τώρα είναι η ώρα να μπουν νέες δυνάμεις στη μάχη για να δώσουμε την απάντηση που πρέπει, μαζί με όλο το λαό, για να πέσει στο κενό η προσπάθειά τους να περάσουν τα μέτρα μέσα στις γιορτές του Πάσχα χωρίς αντιδράσεις.
Οι μαζικές, ταξικές μας συγκεντρώσεις να δείξουν ότι δεν παζαρεύουμε τα δικαιώματα που κατακτήσαμε με σκληρούς αγώνες.
Παραμερίζοντας τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες και την τυχοδιωκτική τους στάση απέναντι στα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων στον Τύπο και στα ΜΜΕ, να παλέψουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό ενάντια στο νόμο λαιμητόμο. Να πληρώσουν κράτος και εργοδοσία για τα Ταμεία.
Να μην επιτρέψουμε στις πλειοψηφίες των Ενώσεων του κλάδου να υπονομεύσουν τον αγώνα μας, να σπείρουν την απογοήτευση, να υπονομεύσουν την ενότητα στον κλάδο, την κοινή πάλη με τους άλλους εργαζόμενους, προβάλλοντας συντεχνιακά αιτήματα και αποφασίζοντας εκφυλιστικές μορφές πάλης. Η στάση τους αντικειμενικά ωφελεί την κυβέρνηση και την εργοδοσία.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο των ταξικών σωματείων και Ομοσπονδιών την Τρίτη 26 Απρίλη ώρα 19.00 και την Κυριακή στις 8 Μάη στο Σύνταγμα με το ΠΑΜΕ, στην απεργία για την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
Συνεχίζουμε ενωτικά, ταξικά, αποφασιστικά!».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news