facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Καταγγελίες αστυνομικών για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό στη Λέσβο

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σχετικά με την κινητοποίηση των αστυνομικών στο νησί της Λέσβου για την επίσκεψη του Πάπα.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε η χώρα μας βρίσκεται στο κέντρο της δημοσιότητας με όλα τα φώτα της παγκόσμιας σκηνής να εστιάζονται πάνω της και στο προσφυγικό ζήτημα που τόσο άνισα προσπαθεί να φέρει εις πέρας.

Στο νησί της Λέσβου χτυπάει η καρδιά της Χριστιανοσύνης αυτές τις μέρες. Στη Μόρια καθολικοί και ορθόδοξοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τους ανθρώπους που παλεύουν με κίνδυνο της ζωής τους για μια καλύτερη ζωή αλλά και τη χώρα μας που τους φιλοξενεί και τους ενισχύει από το υστέρημά της.

Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου του επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας και του Πατριάρχη Ορθοδοξίας κ..κ. Βαρθολομαίου κατόπιν προσκλήσεως του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου αποτελούν ένα ξεχωριστό και συνάμα ιστορικό γεγονός.

Είναι αυτονόητο ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα και γι’ αυτό το λόγο την Πέμπτη το απόγευμα με διαταγή μετακινήθηκαν από τον Πειραιά 500 περίπου αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Αττικής για ενίσχυση της Αστυνομίας του νησιού. Όμως παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη του Ποντίφικα ήταν από μέρες γνωστή, το Αρχηγείο δεν είχε φροντίσει έτσι ώστε να την χαρακτηρίσει ως επιχείρηση ευρείας κλίμακας.

Αυτομάτως το προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. μαζί με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών και αντιπροσώπους της, μετέβησαν στον Πειραιά έτσι ώστε να μην επιτραπεί ο απόπλους του πλοίου εάν δεν χαρακτηριζόταν ευλόγως, όπως έπρεπε, ως ευρείας κλίμακας επιχείρηση. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις και μεσολάβηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με το Αρχηγείο, η επιχείρηση χαρακτηρίστηκε ευρείας κλίμακας και έτσι αποχώρησε το πλοίο με τους συναδέλφους για τη Λέσβο.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Τίποτα πλέον δεν μένει στη τύχη του, τίποτα δεν μπορεί να μας επιβληθεί «αβρόχοις ποσίν».

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news