facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η Αυγή Βουτσινά καταγγέλλει: Άντρες του Μαξίμου με χτύπησαν

Δευτέρα 11 Απριλίου, ώρα 4.30 μ.μ.

Μία μικροκαμωμένη γυναίκα, η Αυγή Βουτσινά, κατεβαίνει πεζή την Ηρώδου του Αττικού προκειμένου να συναντήσει στο cafe που βρίσκεται μέσα στον Εθνικό Κήπο κάποιον συνεργάτη της.

Φοράει τζιν παντελόνι, ένα μακό μπλουζάκι, δεν έχει μαζί της τσάντα, ούτε κρατάει κάτι στα χέρια της.

Κάποιοι αστυνομικοί την αναγνωρίζουν: είναι η ακτιβίστρια που τον περασμένο Ιανουαρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης, άνοιξε ένα χαρτόκουτο, έβγαλε από μέσα μια ζωντανή κότα και την πέταξε μέσα στον προαύλιο χώρο του πρωθυπουργικού μεγάρου.

Την ίδια στιγμή «το σήμα πέφτει» και λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Μαξίμου την σταματάει ένας αστυνομικός με την νοητή διαταγή «Αλτ» και την καθόλα ευγενική προστακτική:

«Περίμενε!». Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, χωρίς η γυναίκα να καταλαβαίνει τι γίνεται, τέσσερις άνδρες με πολιτικά την αρπάζουν από τα μπράτσα, την σέρνουν στο δρόμο, και με βρισιές πεζοδρομίου, «άντε γα...... καριόλα», την χώνουν σε τζιπ της αστυνομίας. Η γυναίκα τους λέει ότι της έσκισαν το χέρι, εκείνοι της απαντούν «Σε ξέρουμε εσένα! Έχεις κάνει πράγματα στο παρελθόν!».

Η γυναίκα τους επισημαίνει ότι δεν έχουν δικαίωμα να της συμπεριφέρονται μ' αυτόν τον τρόπο, εκείνοι της απαντούν να βγάλει το σκασμό. Το τζιπ κατευθύνεται τώρα στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος όπου η Αυγή Βουτσινά κρατείται, ως άλλος κακοποιός, επί τρισήμισι ώρες για... εξακρίβωση στοιχείων. Στη συνέχεια αφήνεται «ελεύθερη» στους δρόμους ενός δημοκρατικού κράτους που ως άλλη χούντα «σταμπάρει» πολίτες επενδύοντας ταυτόχρονα στην ανασφάλεια και το φόβο: «Ζούμε την απόλυτη χούντα. Δεν υπάρχει πουθενά ελευθερία», λέει σήμερα και συνεχίζει: «Με έσερναν σαν σκυλί στο δρόμο επειδή τόλμησα να περάσω έξω από ένα κυβερνητικό κτήριο. Σε λίγο θα φτιάξουν και χαρτογράφηση για το πού θα μπορούμε να περπατάμε! Οι άνδρες του Μαξίμου, την ώρα που με έσερναν στο δρόμο, ψιθύριζαν μεταξύ τους ως άλλοι χουντικοί: «Ψάξτε την αν έχει πανό με σύνθημα ή αν κουβαλάει κάτι!». Αυτή είναι η αριστερά του Αλέξη Τσίπρα κι αυτοί είναι οι άνθρωποι που μα κυβερνούν! Πρόσωπα που θα ορίσουν σε όλους μας και για όλους μας ένα νέο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων...».

Σήμερα, η Αυγή Βουτσινά, λέει ότι θα προβεί σε μηνύσεις εναντίον όλων όσων της φέρθηκαν μ' αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Σήμερα, όσοι δεν συντάσσονται με τις θέσεις και τις απόψεις της κυβέρνησης είναι το λιγότερο διωκόμενοι και σταμπαρισμένοι. Σήμερα, ήρθε η στιγμή της πιο σκληρής συνειδητοποίησης: αυτής που πλάθει φανταστικούς εχθρούς και καλλιεργεί μύθους όμοιους με εκείνους της αριστεράς φαντασίωσης του Αλέξη Τσίπρα...

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news