facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δρίτσας: Δε μίλησα ποτέ για ξεπούλημα του λιμανιού [ΒΙΝΤΕΟ]

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για ξεπούλημα, έχω μιλήσει για επιλογές της μιας ή της άλλης κατεύθυνσης» ξεκαθάρισε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας στον ΑΝΤ1 αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του στο Mega, που στάθηκαν αφορμή για να κηρυχθεί «ναυμαχία» από την αντιπολίτευση.

«Με τον πιο ήπιο τρόπο εξέθεσα τις πραγματικότητες που υπάρχουν. Μίλησα εκ μέρους της κυβέρνησης. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε μια συζήτηση που χθες επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να γίνει με κανονικούς και ψύχραιμους όρους», σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Στην τροποποιημένη σύμβαση που υπογράφηκε για τον ΟΛΠ συμβάλαμε όλοι, ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά», τόνισε ο κ. Δρίτσα κι έκανε λόγο για «δεσμευτική συμφωνία που ήταν εκτός των προγραμματικών μας πλαισίων, την υλοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ κάναμε σημαντικότατες αλλαγές σε σχέση με το σχέδιο που είχε αποφασιστεί το προηγούμενο διάστημα».

Σε σχέση με το ΤΑΙΠΕΔ υποστήριξε ότι πρόκειται για «έναν ιδιότυπο οργανισμό, ο οποίος δεν έλκει την ισχύ του από την κυβερνητική με λαϊκή έγκριση βούληση, αλλά λειτουργεί με μηχανισμούς που καθορίζονται από τα συμφέροντα και τις επιλογές των δανειστών».


tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news