facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Άδωνις Γεωργιάδης: «Κότα λειράτη» ο Πολάκης

Να επέμβει ο Εισαγγελέας ζήτησε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το δημοσίευμα του Βήματος που κάνει λόγο για ωμή παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στους πίνακες των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «η περίπτωση υπουργού ο οποίος με αριθμό πρωτοκόλλου παίρνει τους φακέλους και επιλέγει ποιούς θα διορίζει, χρήζει εισαγγελικής παρέμβασης».

«Ο κ. Πολάκης είναι βαρύμαγκας και πολλά βαρύς εκεί που τον παίρνει και εκεί που δεν τον παίρνει είναι κότα λειράτη» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με το skai.gr, καλώντας τον κ. Πολάκη να απαντήσει σε όσα του προσάπτονται.

«Μην τον βλέπετε με τα μούσια που το παίζει Άγγλος. Ψήφισε το "ΟΧΙ" και αμέσως μετά έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στα μνημόνια» συμπλήρωσε.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα του Βήματος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει υποπέσει σε τρία «φάουλ» στη συγκεκριμένη υπόθεση.Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι:

- Ο κ. Πολάκης ζήτησε με επίσημα έγγραφα και πήρε τους φακέλους με τα πρωτότυπα των αιτήσεων και των δικαιολογητικών.

- Έστειλε με το υπηρεσιακό του email τους πίνακες προς ανάρτηση.

- Οι πίνακες έχουν δημιουργηθεί και έχουν επεξεργαστεί από μετακλητή υπάλληλο στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ήδη έχουν γίνει 52 ενστάσεις από ιατρούς που επελέγησαν από την επιτροπή και «κόπηκαν» από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε σύνολο 72 θέσεων.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news