facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Μαξίμου: Όταν τα «Νέα» διαψεύδουν τα «Νέα»


Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και της εφημερίδας «Τα Νέα», με αφορμή δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας απέκρυψε στο πόθεν έσχες συμμετοχή του σε εταιρεία έως το 2010.
Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, τα «Νέα» έδωσαν νωρίτερα στη δημοσιότητα τη δήλωση «πόθεν έσχες» του Αλέξη Τσίπρα για το έτος 2010, από την οποία, όπως αναφέρουν, «προκύπτει σαφώς ότι δεν έχει δηλωθεί η εταιρεία στο Πόθεν Έσχες».
Απαντώντας στις κατηγορίες , το μέγαρο Μαξίμου υπενθύμισε δημοσίευμα της εφημερίδας από το Σεπτέμβριο του 2010 για τα «πόθεν έσχες» πολιτικών, στο οποίο ο πρωθυπουργός εμφανίζεται το 2008 μέτοχος της επίμαχης εταιρίας, δηλώνοντας ωστόσο ότι έχει ήδη (το 2010) αποχωρήσει.
Επίσης, με εμφανή ειρωνική διάθεση, παράγοντες του Μαξίμου έδωσαν σε ψηφιακή μορφή και το κείμενο των «Νέων» από το 2010, ώστε να είναι διαθέσιμο όπως λένε, ‘’σε περίπτωση που παρουσιαστεί συμπωματικά κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην ιστοσελίδα των «Νέων».’’
Το αρχικό δημοσίευμα των «Νέων» και η πρώτη απάντηση Μαξίμου
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες συμμετοχή του σε εταιρεία έως το 2010.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και εταιρείες στην οποία μετείχαν ως εταίροι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Επικρατείας. Όπως υποστηρίζει το άρθρο, η εταιρεία συνεστήθη το 2007 και λύθηκε στο τέλος του 2015.
Το μέγαρο Μαξίμου απάντησε με σφοδρότητα χαρακτηρίζοντας «άνθρακα» τον θησαυρό, καθώς ανάλογα δημοσιεύματα έχουν υπάρξει και στο παρελθόν.
Από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, έγινε λόγος για την «παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας», ενώ παράλληλα τονίστηκε ότι στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του, ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία.
topontiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news