facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Απάντηση των σωφρονιστικών στον Παρασκευόπουλο

Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ) με σημερινή ανακοίνωσή της απαντά στη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου που εκδόθηκε με αφορμή τις καταγγελίες της εν λόγω Ομοσπονδίας για τα συμβαίνοντα στο χώρο των φυλακών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ΟΣΥΕ έκανε αναφορά, μεταξύ των άλλων, στην κατάσταση στο χώρο των φυλακών λέγοντας ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δέχονται απειλές από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης κ.λπ.

Στη συνέχεια χθες ο κ. Παρασκευόπουλος επί των καταγγελιών της ΟΣΥΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία -πλέον του ότι εξέφρασε την «έκπληξή του» για τις καταγγελίες- αναφέρεται μεν στην κατάσταση που υπάρχει στις φυλακές αλλά τις απέδωσε σε άλλα αιτία.

Η ΟΣΥΕ σήμερα σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων πως μετά τη χθεσινή απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης «καταλάβαμε επιτέλους γιατί επί τόσο καιρό αρνείται, πεισματικά θα έλεγε κάποιος, να μας συναντήσει και να συνομιλήσει επί της ουσίας μαζί μας για τα πραγματικά προβλήματα των φυλακών. Προφανώς γιατί δεν έχει απολύτως τίποτα να μας πει. Όπως έκανε άλλωστε και με την κατά τα άλλα έγγραφη απάντησή του».

Καλεί δεν τον υπουργό «να μπει στον κόπο να μας ανταπαντήσει ακόμα και αν το κάνει με τον δικό του “δημοκρατικό” τρόπο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/real


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news