facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Πήρε πίσω τις απειλές περί παραίτησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Στηρίζω την κυβέρνηση

Με μια εντυπωσιακή... κυβίστηση, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ μάζεψε άρον-άρον τις απειλές του ότι θα παραιτηθεί αν επιβληθεί ΦΠΑ 24%.

Λίγες ώρες μετά την δήλωσή του ότι «υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης, δεν αντέχεται Φ.Π.Α. στο 24%» ο Σάκης Παπαδοπουλος αναγκάστηκε να τα μαζέψει.

Σε ανακοίνωσή του δηλώνει: «Θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη Κυβέρνηση, την οποία στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις». Το ύφος της ανακοίνωσής του είναι ενδεικτικό της προσήλωσής του: «Γνωρίζω τα 48 προαπαιτούμενα της νέας Συμφωνίας και τις επιπτώσεις τους, όπως και την αναγκαιότητα της αλλαγής των συσχετισμών στην Ενωμένη Ευρώπη προκειμένου να οδηγηθούμε στην Ευρώπη της ποιότητας ζωής – του διαφωτισμού – του ουμανισμού – του εργασιακού πολιτισμού…» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου


«Η Κυβέρνηση, το Οικονομικό μας Επιτελείο και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δίνουν αυτή τη στιγμή μια σκληρή μάχη ώστε να αποκρουστούν ορισμένες παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να ολοκληρωθεί η 1η αξιολόγηση της νέας Σύμβασης Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων. Γνωρίζω τα 48 προαπαιτούμενα της νέας Συμφωνίας και τις επιπτώσεις τους, όπως και την αναγκαιότητα της αλλαγής των συσχετισμών στην Ενωμένη Ευρώπη προκειμένου να οδηγηθούμε στην Ευρώπη της ποιότητας ζωής – του διαφωτισμού – του ουμανισμού – του εργασιακού πολιτισμού…

Θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη Κυβέρνηση, την οποία στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και η οποία ανέλαβε το τιτάνιο έργο της Ανασυγκρότησης μιας εξαθλιωμένης χώρας, μετά την υπερχρέωση και την καταστροφική ύφεση της οικονομίας της...

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ,
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news