facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο Σταύρος Ψυχάρης

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, καθώς η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του εκδότη του ΔΟΛ είναι ανακριβείς και ελλιπείς. Ο Σταύρος Ψυχάρης παραπέμπεται στον εισαγγελέα για τα πόθεν έσχες της περιόδου από 2008 έως 2015.

Σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής, το οποίο διαβιβάζεται στον αρμόδιο εισαγγελέα, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης από 2008 έως 2015 είναι ανακριβείς και ελλιπείς.

Μετά την εκπνοή και της δεύτερης προθεσμίας που του είχε δοθεί, προκειμένου να υποστηρίξει τα δηλωθέντα εισοδήματα του, ο κ.Ψυχάρης δεν προσκόμισε κανένα νέο στοιχείο, όπως ανέφερε μέλος της Επιτροπής.

Το ίδιο μέλος διευκρίνισε ότι δεν συντρέχει λόγος παραπομπής στη Δικαιοσύνη του κ. Ψυχάρη για μη υποβολή «πόθεν έσχες» επί μία δεκαετία, από το 1997-2007, καθώς το αδίκημα λόγω του πλημμεληματικού του χαρακτήρα, έχει παραγραφεί.

«Καθαρός» ο Χαρδούβελης

Η επιτροπή εξέτασε και τα Πόθεν Έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη, την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών, συμπεραίνοντας ότι δεν υπάρχουν σφάλματα ή παραλείψεις.

efsyn

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news