facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σκότωσε την 4χρονη και έκοψε τις φλέβες της

Με ένα τραγικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι άνδρες της αστυνομίας στα Μέγαρα καθώς εντός σπιτιού βρέθηκε νεκρό ένα τετράχρονο κοριτσάκι ελληνικής καταγωγής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του κοριτσιού μάλλον προήλθε από πνιγμό. Παράλληλα, εντός της οικίας βρέθηκε και η θεία του παιδιού σε λιπόθυμη κατάσταση και με τις φλέβες της κομμένες.

 
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι γονείς του ανήλικου φέρονται να είναι τοξικομανείς, ενώ όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, αυτοί απουσίαζαν. 

Η θεία μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα ήταν ο σύζυγος της θείας του παιδιού, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.





Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι εξετάζεται έντονα το ενδεχόμενο το κοριτσάκι να έχασε τη ζωή του από τα χέρια της θείας του, η οποία με τα μέχρι στιγμής  στοιχεία φέρεται να μην ήταν τοξικομανής και εκτελούσε χρέη μητριάς μιας και η αδερφή της δεν ήταν σε θέση να φροντίσει την μικρή.

«Η έρευνα είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι ίδιες πηγές.

Πάντως, με βάση νεότερες πληροφορίες, η 45χρονη θεία της μικρής φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε η ίδια το άτυχο κορίτσι. 


zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news