facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η ΕΣΗΕΑ μπλόκαρε την έκδοση 3 εφημερίδων -Μέλη της πήγαν στα πιεστήρια

Μετά το αλαλούμ που δημιούργησε μόνο του το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων με τα μηνύματα με τα οποία καλούσε τα μέλη της να περιφρουρήσουν την απεργία ενημερώνοντας ότι ετοιμάζονται απεργοσπατικά φύλλα, τελικά η ΕΣΗΕΑ πραγματοποίησε την «απειλή» της και έπειτα από ραντεβού που έδωσε στο Κορωπί, σταμάτησε την έκδοση 3 εφημερίδων.
Έτσι, λίγο μετά τις 23:00 περίπου 40 με 50 μέλη της ΕΣΗΕΑ συναντήθηκαν στο σημείο όπου είχαν δώσει ραντεβού στο Κορωπί και σχεδόν εισβάλλοντας στα πιεστήρια κατάφεραν να μην προχωρήσει καμία εφημερίδα στην έκδοσή της.
Οι εφημερίδες που επιχείρησαν να εκδοθούν είναι η Sportday, ο Πρωταθλητής και η Γάτα.
Το αλαλούμ με τα τρία sms
Αρχικά, η ΕΣΗΕΑ, χθες,  επιχείρησε να διαφυλάξει την απεργία των ΜΜΕ, ενημερώνοντας με γραπτό μήνυμα τα μέλη της (16:44):
«Συνάδελφοι το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καλεί όλα τα μέλη της Ένωσης να έρθουν τώρα στην ΕΣΗΕΑ για να περιφρουρήσουν την απεργία. Ετοιμάζουν απεργοσπαστικά φύλλα».
Λίγο αργότερα ωστόσο, (19:51) έστειλε νέο sms, σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος:
«Συνάδελφοι η απεργία συνεχίζεται κανονικά κανένα φύλλο δεν κυκλοφορεί. Μην πιστεύετε την παραπληροφόρηση».

Στις 21:44 τελικώς, φάνηκε ότι οι αρχικές πληροφορίες ήταν οι σωστές. Ετσι, το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΣΗΕΑ έστειλε νέο γραπτό μήνυμα:
«Όλοι τώρα στο Κορωπί στη διασταύρωση Βασ.Κωνσταντίνου και Βάρης Κορωπίου όπου τυπώνονται 3 απεργοσπαστικά φύλλα. Συνάντηση στα Everest Κορωπίου».
Τελικώς, λίγο μετά τις 23:00 40 με 50 συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ εισέβαλαν σε πιεστήρια στο Κορωπί και απέτρεψαν την έκδοση τριών απεργοσπαστικών φύλλων. Πρόκειται για τις εφημερίδες Sportday, Πρωταθλητή και Γάτα.
iefimerida


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news