facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα παραιτηθώ μόνο για τον ΦΠΑ 24%

Διευκρινίσεις για τη στάση που θα κρατήσει, σε περίπτωση που αποφασιστεί να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο 24%, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

Οπως είπε μιλώντας στο Mega, δεν προτίθεται να παραιτηθεί μόνο για το μέτρο αυτό και ότι σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση αυτή θα εκφράσει τη διαφωνία του. Υποστήριξε ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί κανένα μέτρο το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη συμφωνία του καλοκαιριού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησης αν συμβεί κάτι τέτοιο:

«Αν υπάρξουν μέτρα τα οποία να είναι υπεράνω της συμφωνίας της 13ης Ιούλη, έχουμε φτάσει στα όριά μας, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εξαντλούνται τα προσωπικά μου όρια με τον συμβιβασμό της συμφωνίας του καλοκαιριού, τότε ο έντιμος δρόμος που έχουμε όσοι διαφωνούμε με τη λήψη άλλων μέτρων είναι να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, θα παραιτηθούμε».

Σε ερώτηση για τη στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση μείωσης του αφορολόγητου, απάντησε: «Η κατάληξη την οποία θα έχει η κοινοβουλευτική ομάδα θα γίνει σεβαστή από μένα. Αν όμως συζητώντας με τη συνείδησή μου καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πέραν των συμβιβασμών που έχουμε κάνει τότε έχω και τον προσωπικό δρόμο της παραίτησης».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news