facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Κούλογλου: O Πάνος Καμμένος πρέπει να παραιτηθεί τρεις φορές

«Θα παίρναμε ξανά το βραβείο Γκίνες, αν υπουργός έπεφτε από σαρδάμ», δήλωσε σήμερα το πρωί στον REAL FM και στην Κάτια Μακρή ο Στέλιος Κούλογλου σχολιάζοντας τις εσωτερικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Δίπλα μας, στην Τουρκία, υπάρχει σε εξέλιξη ένας εμφύλιος πόλεμος κι εμείς ομφαλοσκοπούμε με διάφορες ανοησίες, όπως με το αν έκανε σαρδάμ ο κ. Μουζάλας, είπε χαρακτηριστικά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα ήμασταν άξιοι της μοίρας μας», συμπλήρωσε, εάν, «μετά από ό,τι κατάφερε να κερδίσει η χώρα λόγω της στάσης αλληλεγγύης που κράτησαν οι απλοί πολίτες, οι οποίοι άλλαξαν την εικόνα της χώρας, απομακρύναμε τον αρμόδιο υπουργό που γνωρίζει και χειρίζεται καλά το πρόβλημα, έχει καλές διεθνείς επαφές και θεωρείται αξιόπιστος ομιλητής στο εξωτερικό».

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσουμε το ‘Μακεδονικό’», τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου, διότι «όταν έπρεπε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, κάποιοι πούλησαν εθνικοφροσύνη και πατριωτισμό για να κάνουν πολιτική καριέρα, όπως ο κ. Σαμαράς».

«Δεν δέχομαι να μπούμε σε συνθήκες μετεμφυλιακής εθνικοφροσύνης», είπε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη περί «εκτέλεσης του Μουζάλα στο Γουδί».

Ακούστε τη συνέντευξη στον REAL FM



Σε άλλη συνέντευξή του, στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, ο Στέλιος Κούλογλου, τόνισε ότι ο Μάρτιος εκτός από δυσκολότερος μήνας μεταπολιτευτικά για την Ελλάδα, γίνεται και ο μήνας της πολιτικής ανοησίας, αν για ένα καθαρά λεκτικό ατόπημα του Υπουργού Γιάννη Μουζάλα, προκύπτει μείζονα κυβερνητική κρίση.

Σημείωσε δε, ότι η επιμονή Καμμένου στη παραίτηση Μουζάλα για το σαρδάμ «Μακεδονία» για την FYROM, ίσως να υποκρύπτει άλλη πολιτική στόχευση, αφού όπως είπε ο Πάνος Καμμένος σε πρόσφατη συνέντευξη του τρεις φορές έχει κάνει την ίδια χρήση στο όνομα «Μακεδονία».

«Αυτό σημαίνει», αναρωτήθηκε αστειευόμενος ο ευρωβουλευτής ότι «ο Πάνος Καμμένος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί τρεις φορές και μάλιστα όταν οι τρεις φορές θα μπορούσαν να μην εκληφθούν ως σαρδάμ;»

«Είναι προφανές ότι ο Υπουργός Μουζάλας είναι από τους καλύτερους στο χειρισμό του Προσφυγικού στην Ελλάδα. Προφανώς και η τύχη του εφόσον οι ΑΝΕΛ επιμείνουν είναι θέμα Πρωθυπουργού, αλλά έτσι ο Τσίπρας δεν θα ήταν δέσμιος στις κάθε φορά νέες απαιτήσεις Καμμένου;» πρόσθεσε ο Στέλιος Κούλογλου.

Ακούστε τη συνέντευξη στο Ράδιο 9,84


tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news