facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

«Hotspot» και το στρατόπεδο Καποτά; - Ανησυχία στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων

Θορυβημένοι φαίνεται πώς είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι κάτοικοι του καταυλισμού σεισμοπλήκτων, καθώς από προχθές γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση του φράχτη του στρατοπέδου -κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά και υποψίες για την πιθανότητα μετατροπής του καταυλισμού σε χώρο υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου του καταυλισμού, κυρία Ελένη Καμπόλη, οι γονείς έχουν αναστατωθεί και δεν ξέρουν τι θα γίνει σε μια τέτοια περίπτωση, αφού, όπως μετέφερε κάτοικος της περιοχής, σε ερώτηση που έκανε σε τεχνίτη, εκείνος του είπε να ετοιμάζονται να υποδεχτούν και σκηνές τις επόμενες ημέρες.

Η ίδια η κυρία Καμπόλη μίλησε με εκπρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που την διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο, ωστόσο, όπως λέει, ο κόσμος έχει θορυβηθεί...

«Φοβούνται όλοι οι άνθρωποι που μένουν εδώ στον καταυλισμό Καποτά ότι θα γίνει hotspot προσφύγων. Ήρθε συνεργείο και έφτιαξε την περίφραξη και σε ερώτηση κατοίκων άφησαν να εννοηθεί ότι τις επόμενες ημέρες έρχονται και σκηνές μέσα στον καταυλισμό» τονίζει η κυρία Καμπόλη.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news