facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Κυρίτσης: Αν υπάρξει αίτημα επανεισδοχής από την ΠΓΔΜ, θα το εξετάσουμε

Αν η ΠΓΔΜ υποβάλλει αίτημα επανεισδοχής των προσφύγων και των μεταναστών που πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα στη γειτονική χώρα, αυτό θα εξεταστεί, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού για το προσφυγικό Γιώργος Κυρίτσης.

Μιλώντας στο Mega, ο Γιώργος Κυρίτσης ερωτήθηκε για το φυλλάδιο που μοιράστηκε στους πρόσφυγες στην Ειδομένη και είπε ότι η κυβέρνηση δεν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που το μοίρασαν, αλλά χαρακτήρισε την ενέργεια αυτή ανεύθυνη, πέρα από τις -καλές ή κακές- προθέσεις των εμπνευστών της.

Τόνισε ακόμη ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να ενισχυθεί το κομμάτι της επικοινωνίας με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, προκειμένου να καταλάβουν ότι δεν ωφελεί να παραμένουν στην Ειδομένη και ότι πρέπει να μεταφερθούν σε ασφαλέστερους χώρους.

Στην κατεύθυνση αυτή, όπως είπε, από αύριο ξεκινά μια αραβόφωνη σελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ θα υπάρχει και wi-fi στις δομές φιλοξενίας που θα ανοίγουν στη σελίδα αυτή «προκειμένου να υπάρχει μια αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους».

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news