facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τζολί: Δεν θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων

Απαισιόδοξη για άμεση λύση στο προσφυγικό εμφανίστηκε η Αντζελίνα Τζολί από τη Λέσβο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη ως πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. «Το δράμα των προσφύγων δεν θα τελειώσει σύντομα», είπε μεταξύ άλλων.

Η διάσημη ηθοποιός συναντήθηκε με μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων στα γραφεία της ΓΓ στη Μυτιλήνη, αμέσως μόλις έφτασε στο νησί. Ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες. Στο πλαίσιο αυτό, έχει προγραμματιστεί να επισκεφτεί το hotspot στη Μόρια για να συναντηθεί με πρόσφυγες και να δει η ίδια, πώς έχει η κατάσταση.



Εξαίροντας τις προσπάθειες των κατοίκων του νησιού, αλλά και των οργανώσεων και των φορέων, η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε πως θα επιστρέψει στο νησί μαζί με την οικογένειά της για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Την Τετάρτη η Αντζελίνα Τζολί επισκέφτηκε τους πρόσφυγες στον Πειραιά και τον Ελαιώνα, ενώ είχε συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη συνάντησή τους, η πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ εξέφρασε την στήριξή της στις ελληνικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news