facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΔΕΗ: Ρυθμίσεις χρεών για τους αγρότες

Σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή θα μπορούν να αποπληρώνουν οι αγρότες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τη ΔΕΗ, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της επιχείρησης.

Παράλληλα, αναμένεται βελτίωση των όρων της ρύθμισης χρεών συνολικά για τους καταναλωτές με μείωση της προκαταβολής και περισσότερες δόσεις που θα επιτρέψουν στους πολίτες να εξυπηρετούν τις οφειλές τους.

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη των δικαιούχων αγροτικού τιμολογίου προς τη ΔΕΗ ανέρχονται συνολικά σε 116,2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΗ, από τους 206.317 δικαιούχους αγροτικού τιμολογίου οι 23.207 (11,2%) έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 1.000 ευρώ, συνολικού ύψους 100,8 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 86,7% του συνόλου των ληξιπρόθεσμων χρεών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης τονίζει ότι: «Η ΔΕΗ, για μια ακόμη φορά, στηρίζει την αγροτική δραστηριότητα και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο τόσο για την ίδια όσο και για τη χώρα μας» και προσθέτει: «Αναμένουμε από τους αγρότες να ανταποκριθούν σ' αυτήν τη γενναία ρύθμιση και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, προϋπόθεση για να εξακολουθήσει η Επιχείρηση να παίζει τον κοινωνικό της ρόλο, στηρίζοντας όλους τους καταναλωτές και την ελληνική οικονομία. Η μη τήρηση των υποχρεώσεων των λίγων μετατρέπεται σε επιβάρυνση των πολλών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news