facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Βαφτίζουν δωρεές τις μίζες Χριστοφοράκου

Δωρεές και όχι... μίζες διψήφιου ποσού εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται ότι έδινε στα πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, πρώην διευθυντής της Siemens Ελλάδας.

Το παραπάνω παράδοξο φέρεται σύμφωνα με τη Real News να αποφάσισε ο εισαγγελέας Στέλιος Κωσταρέλος, ώστε να ζητήσει την άρση των δύο ενταλμάτων σύλληψης (τόσο για το αδίκημα της απάτης όσο και της δωροδοκίας) που είχαν εκδοθεί εις βάρος του φυγόδικου Χριστοφοράκου, ο οποίος ζει ελεύθερος στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο «γενναιόδωρος» Χριστοφοράκος και η ακόμα πιο «γενναιόδωρη» Siemens, έδιναν εκατομμύρια σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία (τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ), από την καλή τους την καρδιά και όχι όπως νόμισε ο κόσμος -και παραδέχτηκε ο ίδιος ο Χριστοφοράκος τον Ιούλιο του 2009 για να ανακαλέσει αργότερα- για την «καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι η «Ζούγκλα» που έφερε στο φως τους διαλόγους μεταξύ του Χριστοφοράκου και των δικηγόρων του κατηγορήθηκε για υποκλοπή και η υπόθεση έφτασε μέχρι το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων για να αποδείξει τα αυτονόητα.

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news