facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Οκτάχρονο κορίτσάκι βρέθηκε σε κάδο της Πάτρας

Ένα κοριτσάκι μόλις 8 χρόνων βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το κοριτσάκι εντοπίστηκε από πολίτη που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια, σε κατάσταση σοκ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Η 8χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Η Αστυνομία εντόπισε τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι συνελήφθησαν. Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, το παιδί διέμενε με την 50χρονη γιαγιά του, καθώς οι γονείς του ισχυρίστηκαν πως αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τη γιαγιά του παιδιού, η οποία μαζί με τους γονείς θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Η 8χρονη φιλοξενείται πλέον από συγγενικό της πρόσωπο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη των γονιών και της γιαγιάς της 8χρονης που βρέθηκε σε κάδο αποριμμάτων την Δευτέρα το βράδυ:

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι ημεδαποί γονείς της 8χρονης, ηλικίας 30 ετών και η 50χρονη γιαγιά της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην Πάτρα, διερχόμενος πολίτης εντόπισε την 8χρονη στο εσωτερικό κάδου απορριμμάτων και αμέσως ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία.

Με τη μέριμνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών η 8χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Πατρών για προληπτικές εξετάσεις, απ’ όπου αποχώρησε, ενώ ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, παρείχε υποστήριξη στην ανήλικη καθ΄όλη τη διάρκεια του περιστατικού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθησαν οι 30χρονοι γονείς της 8χρονης και η 50χρονη γιαγιά της, με την οποία διέμενε το τελευταίο διάστημα η ανήλικη, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η ανήλικη παραδόθηκε σε συγγενικό της πρόσωπο.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news