facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Στη γγ Ενημέρωσης και στον εαυτό του έδωσε ο Παππάς την αρμοδιότητα για τις άδειες

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας μεταφέρθηκε η αρμοδιότητα διεξαγωγής του διαγωνισμού χορήγησης τηλεοπτικών αδειών.

Η ανάθεση έγινε με απόφαση του υπουργού Επικράτειας, Νίκου Παππά, με την οποία ορίζεται ότι η αρμοδιότητα θα ασκείται παράλληλα και από τον ίδιο.

Εν τω μεταξύ, απάντηση στα σχόλια του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη για τα πόθεν έσχες δημοσιογράφων και καναλαρχών έδωσαν πηγές της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών (ΕΙΤΗΣΕΕ), ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχει πλήρης διαφάνεια στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των τηλεοπτικών σταθμών-μελών της.

Οι ίδιες πήγες σημειώνουν ότι το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, ως αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή, τηρεί πλήρες και διαρκώς ενημερωμένο αρχείο σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των επιχειρήσεων ΜΜΕ, γεγονός το οποίο μπορεί να διαπιστώσει ο ίδιος ο υπουργός απευθυνόμενος στο ΕΣΡ.

Όσον αφορά το πόθεν έσχες των δημοσιογράφων, οι πηγές της ΕΙΤΗΣΕΕ παραπέμπουν τον κ Σπίρτζη στην ΕΣΗΕΑ, ως αρμόδια για το θέμα αυτό, σημειώνοντας ότι αν η ΕΙΤΗΣΕΕ κοινοποιούσε προσωπικά δεδομένα, η κυβέρνηση θα κατέκρινε την κίνηση ως καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news