facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Μήνυση κατά της Όλγας Γεροβασίλη κατέθεσε ο Γ.Κουμουτσάκος

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη κατέθεσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη συνειδητή σπίλωση της προσωπικότητάς του, που, όπως είπε, επιχείρησε η κ. Γεροβασίλη. «Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τα ζητήματα της διαπλοκής ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο. Εν όψει και της αποψινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος επέμεινε, μιλώντας στο Mega, ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις «για τη σχέση του κ. Κουμουτσάκου και γενικά της ΝΔ με το σύστημα των εκβιαστών δημοσιογράφων».

Οι αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητες και παρακρατικές συμπεριφορές.

«Ο κ. Φάμελλος είχε το θράσος να εμπλέξει το όνομά μου με μια υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη. Μια συνομιλία εκπροσώπου Τύπου με δημοσιογράφο, εκπροσώπου Τύπου που είναι δουλειά του να μιλάει με δημοσιογράφο, που δεν έχει το παραμικρό μεμπτό στο περιεχόμενό της και καμία σχέση με την υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη και εγώ προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με τιμολόγια του 2010 όταν ήμουν στην Ευρωβουλή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Επειδή αποπειρώνται σύνδεση παρακρατικής λογικής με το όνομά μου, καταθέτω σήμερα, όπως έχω ήδη προαναγγείλει, μήνυση κατά της κ. Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Θα καταθέσω και αγωγή. Και μάλιστα όσον αφορά τη μήνυση θα περιμένω από τον κ. Φάμελλο και την ομάδα του να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας της κ. Γεροβασίλη ώστε να έχει τη δυνατότητα να απολογηθεί» είπε.

«Κύριε Φάμελλε σταματήστε τις αθλιότητες, σταματήστε τις παρακρατικές συμπεριφορές. Είναι ντροπή σας. Είναι αθλιότητα. Χρησιμοποιούν άθλια μια συνομιλία που κατεγράφη στο πλαίσιο άσχετης έρευνας με τις εκατοντάδες συνομιλίες δημοσιογράφων που δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση για να δημιουργήσουν θέμα» τόνισε.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της κ. Γεροβασίλη είπε: «Κανένα μέσο δεν έδωσε σημασία και όταν οι ώρες περνάγανε η κ. Γεροβασίλη έκανε δήλωση. Αυτή είναι η παρακρατική συμπεριφορά. Γι΄αυτή θα απολογηθούν. Είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία, είναι άθλιοι ηθικά και πολιτικά».

Απαντώντας ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Γεροβασίλη ζήτησαν εξηγήσεις από τη ΝΔ σχετικά με αυτά που είχαν διαρρεύσει στον Τύπο», ενώ για τη μήνυση ανέφερε: «Τού προτείνουμε να υποβάλει μαζί και τα τιμολόγια που πλήρωνε η ΝΔ το κύκλωμα των εκβιαστών και να εξηγήσει την έμμισθη σχέση των 18.000 ευρώ το μήνα που πλήρωνε η ΝΔ γιατί αυτό έχει αποκαλυφθεί».

Σε ό,τι αφορά τα τιμολόγια ο κ. Κουμουτσάκος ζήτησε να μην εμπλέκεται το όνομά του και προϊδεάζοντας για την αποψινή συζήτηση είπε: «H ΝΔ έχει απαντήσει, θα απαντήσει σήμερα το βράδυ με έναν τρόπο τόσο καταλυτικό που θα υποστείτε εσείς και ο πρωθυπουργός συντριπτική πολιτική ήττα. Ετοιμαστείτε για δεινή πολιτική ήττα σήμερα το βράδυ».

Newsroom ΔΟΛ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news