facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ανυποχώρητος στο θέμα της παραίτησης Μουζάλα ο Π.Καμμένος

Μείζον ενδοκυβερνητικό θέμα έχει προκαλέσει η αναφορά του Γ.Μουζάλα στην ΠΓΔΜ με τον όρο «Μακεδονία». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έστειλε εμμέσως τελεσίγραφο στο Μαξίμου, λέγοντας πως «στην κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας».

Μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί και πρόσθεσε ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν γκάφες και όταν γίνονται πληρώνονται.

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πηγαίνει στη Σύνοδο και να έχουμε τέτοιες δηλώσεις που είναι επιζήμιες» είπε, προσθέτοντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει μιλήσει λανθασμένα στο παρελθόν και για 150.000 πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Ελλάδα και για ενσωμάτωσή τους στον πληθυσμό της χώρας.

Όπως αποκάλυψε, το βράδυ της Τρίτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν είχε δει το επίμαχο βίντεο, και επιφυλάχθηκε ώστε να ενημερωθεί και να υπάρξει νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων. Μάλιστα τόνισε ότι όταν βγήκε η σχετική ανακοίνωση κάλυψης του κ. Μουζάλα από το Μαξίμου ο Αλ.Τσίπρας δεν είχε γνώση του θέματος.

Ο Π. Καμμένος εξήγησε πως επικοινώνησε και με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, στην οποία δήλωσε ότι δεν τον καλύτπει η ανακοίνωση αυτή και συμφώνησαν να περιμένουν την επόμενη κίνηση του κ. Μουζάλα προτού υπάρξει νέα επικοινωνία.

Αυξάνοντας έμμεσα την πίεση προς την κυβερνητική πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος είπε πως έχει συγκαλέσει για το πρωί της Πέμπτης την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και έφερε ως παράδειγμα τις παραιτήσεις που έχουν υποβάλει κατά διαστήματα στελέχη του κόμματός του, όπως ο Π. Σγουρίδης και ο Δ. Καμμένος και μάλιστα για ήσσονος σημασίας θέματα.

«Δεν είναι προσωπικό το θέμα με τον κ. Μουζάλα, αλλά πρέπει να φύγει από την κυβέρνηση, όπως έφυγαν οι κ. Καμμένος και Σγουρίδης για τις δηλώσεις τους» είπε στον Βήμα 99,5 η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.


Newsroom ΔΟΛ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news